Västerås Basket Late Bloomers

Referat

Referat: Enköping City Athletic Club - Västerås Basket La...

Idag var det bortamatch i division 4 Norra Svealand för Västerås Basket Late Bloomers. Enköping City Athletic Club tog emot i Enahallen.

Den första perioden var jämn och slutade 13-11 till Citys favör. Late Bloomers hade fyra avbytare mot hemmalagets en. Tempot gick ner något i andra perioden vilket gynnade Enköping. Det blev en ganska fysisk match med flera fouls. I halvlek stod det 27-21.

Bloomers försök att driva upp tempot missgynnades av en del onödiga turnovers. Avståndet upp var rätt intakt i hela tredje.

Late Bloomers lyckades aldrig på riktigt hota Enköping i den sista perioden. Vi får ge motståndarna att de hade god kondition som lyckades hålla upp tempot i hela matchen och dessutom hade de ett vasst trepoängs skytte.

I Bloomers gjorde Jonas Jern debut och var nyttig i returtagning och närspel.

Enköping C.A.C. - VB Late Bloomers 54-41 ( 13-11, 14-10, 10-8, 27-12)